DJANGO

Creatief manager

Kort na zijn afstuderen aan het Artemis te Rotterdam (cum laude) werd Django bekend als deelnemer en winnaar van het eerste seizoen Project catwalk eind 2007. Hij maakte van zijn bekendheid gebruik om zijn couture-lijn te lanceren. In 2010  benaderde de ontwerper FURlab om meer informatie in te winnen over het materiaal bont, de technieken en ethiek. De ontwerper, met zijn passie voor verwerkingstechnieken en textiel ontwerp, zag direct de mogelijkheden en veelzijdigheid van het materiaal.

In de winter van 2012 besloten FURlab en Django de samenwerking aan te gaan met Django als creatief manager van de stichting. Via deze weg kon de ontwerper in het vakmanschap van bontverwerking op gaan met als doel jong talent op te leiden en te ondersteunen in hun creativiteit en materiaal onderzoek. Als creatief manager van FURlab houd Django het vakmanschap levende met als doel efficiëntie en innovatie

Email: Django@furlab.nl

ONS

TEAM

Ron Haarman

Persvoorlichter

 

Ron Haarman is al vele jaren verantwoordelijk voor de corporate en marketing communicatie van Furlab en het Nederlands Bont Instituut. Speerpunt van het beleid van de afgelopen jaren was de oprichting en uitbouw van Furlab tot het bont innovatie centrum van Nederland. De komende jaren zal Furlab niet alleen de Nederlande modewereld inspireren maar haar werkterrein ook steeds meer verleggen naar andere landen. Naast deze uitdaging op mode- en designgebied, is het tevens de taak van Ron Haarman om binnen de samenleving te zorgen voor een evenwichtig en transparant beeld over de herkomst van bont.   

 Email: Haarman@FURlab.nl