WAT KOOP JIJ?

Logo Wat koop jij?.jpg

De voorlichtingscampagne ´Wat koop jij ?', is een initiatief van de stichting FURlab. Het doel van de campagne is om eigenaren en medewerkers werkzaam in de retail te helpen met het verbeteren van het verstrekken van informatie over verantwoord bont. Dit wordt gedaan aan de hand van de door FURlab ontwikkelde  info-kit. FURlab bezoekt retailers in het hele land om hen te voorzien van informatie en de info-kit persoonlijk te overhandigen.

Er worden in Nederlandse winkels steeds meer artikelen met echt bont verkocht en daarom zijn vele retailers enthousiast over de voorlichtingscampagne. De info-kit  wordt actief gebruikt door de retailer zelf, de medewerkers en de cliënten.

De info-kit bevat een brochure met informatie over de herkomst van bont, dierenwelzijn, de bontbranche, ethiek, duurzaamheid en informatie over hoe natuurlijk bont te onderscheiden van imitatiebont.

 

Daarnaast bevat de info-kit een folder met informatie inzake onze helpdesk speciaal voor retailers.

De inhoud van de info-kit is tevens verzameld op een bijgeleverde USB-stick.

FURlab vind het belangrijk voor mensen werkzaam in de retail om op de hoogte te zijn van de herkomst van bont. De info-kit bevat dan ook een uitnodiging een bezoek te brengen aan een nertsenhouderij.

Er zijn vele soorten bont verkrijgbaar. Om deze soorten te herkennen en te onderscheiden heeft FURlab stalen van de meest voorkomende bontsoorten verwerkt in de klep van de info-kit. Op deze manier kunnen retailers zichzelf trainen de juiste informatie mee te geven aan klanten over volume, textuur en gevoel.

Via de uitnodiging kunt zich aanmelden voor een bezoek aan een nertsenhouderij. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 020 6691819 of mailt u naar info@furlab.nl Hieronder bevind zich de digitale versie van de brochure die zich ook bevind in de info-kit.

Klik op de folder hieronder of gebruik de pijlen om te bladeren

1/14

© 2017 by FURlab