© 2017 by FURlab

 

ATELIER

Onder begeleiding van Django vinden er in het atelier van FURlab workshops en individuele begeleiding van Nederlandse ontwerpers/vormgevers en (inter)nationale studenten op het gebied van bont plaats.

De Nederlandse ontwerpers (en consumenten) willen een verantwoorde keuze maken en willen naast de beste kwaliteit ook het dierenwelzijn hoog in het vaandel houden.

Furlab ontvangt in haar atelier ontwerpers en andere creatieven om hun de vele nieuwe gezichten van bont te laten zien en samen te zoeken naar nieuwe toepassingen, dit gebeurd in de vorm van rondleidingen en workshops.

Door de samenwerking  van het Furlab team met ontwerpers, ontstaat er innovatie op het gebied van bonttechnieken en de algehele toepassing van het materiaal. Dit is belangrijk, want innovatie is de toekomst van bont. Door de vele ontwikkelingen op dit gebied hebben wij het materiaal lichter, voller en toegankelijker kunnen maken.

Bontproducten die in samenwerking met Furlab worden ontwikkeld, worden altijd vervaardigd van honderd procent verantwoorde bontsoorten.

 

Wil jij graag meer informatie over bont of wil je graag met dit materiaal werken, stuur dan een mail naar: Django@FURlab.nl

 

 

SHOWROOM

 

FURlab opent vanaf 08-09-2014 de deuren van haar showroom.

 

De showroom stelt het werk van gevestigde vormgevers en afgestudeerde/jonge ontwerpers tentoon en leent zich voor het gebruik van deze unieke bontcreaties voor editorals en andere creatieve uitgangspunten.

 

Voor meer informatie en uitleen kunt u contact opnemen met Django

 

Django@FURlab.nl

T: 0031 (0) 206691819

klik hier om de publicaties te bezoeken! 

 

 

GALLERIJ

 

In de gallerij vind u het werk  van gevestigde vormgevers en afgestudeerden/jonge ontwerpers die met support van FURlab

unieke stukken hebben gecreëerd.

klik hier om de gallerij te bezoeken op FURlab.com!